AVANTAJELE COLABORARII CU SOCIETATEA NOASTRA DE ADMINISTRARE

1. Transparenta totala - toate informatiile legate de serviciile de management contractate de imobil, cat si informatiile legate de apartamentul dumneavoastra, vor fi disponibile oricand.

2. Soft specializat si autorizat pentru administrare financiara a Asociatiilor de proprietari - BLOCMANAGER NET– societatea noastra a construit o solutie informatica specializata pentru a veni in intampinarea problemelor economice ale asociatiilor de proprietari/locatari, pentru eficientizarea consumurilor, rezolvarea conflictelor, facilitarea relatiilor cu membrii asociatiei si furnizorii de servicii, intocmirea rapoartelor gestiunii si asigurarea unui management financiar al asociatiei.

3. Confidentialitatea datelor – in conformitate cu legislatia nationala si europeana in vigoare, confidentialitatea datelor individuale este protejata prin legea nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date cu modificarile ulterioare; Legea nr 682/2001 privind ratificarea Conventiei pentru protejarea persoanelor fata de prelucrarea automatizata a datelor cu caracter personal, cu modificarile ulterioare; Directiva Parlamentului European si a Consiliului nr 46/1995 (EG) pentru protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor personale, individuale si pentru libera circulatie a datelor.

4. Specializare in administrare imobile – administrarea blocurilor de locuinte are particularitati care difera semnificativ de administrarea dezvoltarilor comerciale si de birouri. Societatea noastra este concentrata exclusiv pe administrarea imobilelor, ceea ce determina o cunoastere aprofundata atat a problemelor cu care se confrunta proprietarii de apartamente, cat si a celor mai eficiente solutii cu personal calificat, pe baza cursurilor de administrare imobile, avand atestat de administrator bloc emis de Primaria sectorului 6 Bucuresti si cursuri de calificare europene de Manager Condominiu.